Bereikbaarheid tijdens de zomervakantie

 organisatieklein

In verband met de zomervakantie is Ned Air van maandag 28 juli tot en met vrijdag 8 augustus gesloten. Op maandag 11 augustus staan wij u graag weer te woord.

Voor dringende vragen voor de verkoop- en serviceafdeling zijn wij bereikbaar via 038-3370833 en per e-mail via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Tijdens de bedrijfssluiting is het niet mogelijk om goederen af te leveren. U kunt ook geen goederen afhalen. Houdt u hier rekening mee met uw bestellingen en offerte aanvragen? Wij wensen u alvast een heerlijke zomer en een fijne vakantie.


 

 

20% korting op filtersets

Korting op filteracties luchtbehandelingskasten

Profiteer van de kortingsactie op filtersets

De lente hangt in de lucht. Hoog tijd voor een voorjaarsschoonmaak. Vervang nu de filters van de luchtbehandelingskasten en warmteterugwin-units en bezorg uw relaties een frisse en gezonde binnenlucht! Door tijdig de filters te vervangen verlengt u tevens de levensduur van de luchtbehandelingskast of warmteterugwin-unit.

Actievoorwaarden

  • Deze actie geldt voor alle filterbestellingen geplaatst in de periode van 15 april tot en met 31 mei 2014.
  • De korting is niet van toepassing op reeds geplaatste orders.
  • De korting is niet van toepassing op transportkosten.
  • Wijzigingen in prijs en levertijd voorbehouden.
  • Ned Air behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en de actie voortijdig te beëindigen.

 


 

 

 
 

Nieuwe Algemeen directeur Ned Air

Wouter Wijma is de nieuwe directeur van Ned Air. De Raad van Bestuur van Centroec heeft de heer Wijma per 1 februari benoemd tot Algemeen Directeur

Wouter  Wijma (47) heeft Werktuigbouwkunde en Bedrijfskunde  gestudeerd en heeft uitgebreide ervaring in de luchtbehandeling, verwarming en koeling. Wouter heeft de afgelopen 20 jaar diverse (internationale) executive functies bekleed bij o.a. Imtech, Schreuder Installatie Adviseurs en Wavin.

“Ik verheug me erop de klanten van Ned Air te leren kennen en samen te werken aan een mooie toekomst, waarin Ned Air een aantrekkelijke werkgever is en Ned Air als kennisorganisatie haar relaties in Nederland helpt”, aldus Wouter.

Met de aanstelling van Wouter bestaat het Management Team uit 3 leden: Wouter Wijma, Gijsbert Verhoek (Financieel Manager) en Maarten van den Heuvel (Operations Directeur).

 


 

Ned Air Garantieplan

Keurmerk

Wij bieden u vanaf vandaag het Ned Air Garantieplan aan. Hiermee geven wij u, de installateur, de mogelijkheid om een garantie te geven aan de eindgebruiker van 10 jaar in plaats van 2 jaar aan de op de omkasting van de luchtbehandelingskast.

Download hier alle informatie over het NGP.

 


 

Kerstsluiting 2013

kerstman

In verband met de feestdagen is Ned Air, 20 december 2013 vanaf 13.00 uur tot en met 1 januari 2014 gesloten. Vanaf 2 januari staan wij u graag weer te woord.

Gedurende de bedrijfssluiting is het niet mogelijk om goederen af te leveren.
U kunt ook geen goederen afhalen. Houdt u hier ook rekening mee met uw bestellingen en offerteaanvragen.

Voor dringende vragen voor de service afdeling zijn wij op 23, 24, 27 december én 30 en 31 december bereikbaar via 038-3370833 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Wij wensen u fijne feestdagen en een goed, gezond en succesvol 2014!

 


 

Up in the Air

DHC6 Twin Otter

Ned Air steunt de MAF. Doet u ook mee?

De MAF (Mission Aviation Fellowship) is voor mensen die in afgelegen gebieden leven; met vliegtuigen en communicatiemiddelen maakt MAF hen bereikbaar voor hulp. Meer dan 1000 (hulp)organisaties kunnen dankzij MAF sneller, efficiënter en veiliger hun werk doen. Elke 5 minuten stijgt ergens ter wereld een MAF vliegtuig op om te helpen.

Uw order ondersteunt het goede werk van de MAF. Voor elke order >€5000,- die Ned Air van u ontvangt in de periode 14 oktober 2013 t/m 31 december 2013 zal Ned Air een gift overmaken van € 50,-.

Als dank voor uw order nodigt Ned Air u uit voor een rondvlucht op zaterdag 18 januari 2014. U vliegt vanaf vliegveld Teuge te Apeldoorn. Gedurende ±15 minuten krijgt u een prachtig uitzicht over de Veluwe. Voor een hapje en drankje zal worden gezorgd. Ook zal er iets meer verteld worden over het werk van de MAF.

Vul het deelname formulier in

 


 

CoolLine zomerklaar

zonnebloem

Heeft u de CoolLine al klaar voor de zomer? Lees hier de procedure.

UIteraard is het straks weer van belang dat u de procedure voor het winterklaar maken weer volgt. Zo houdt u de CoolLine in optimale staat! U kunt de werkzaamheden zelf uitvoeren of contact opnemen met uw installateur, zodat hij de werkzaamheden kan overnemen. 

 


 

bel ons

038 33 70 833

bel mij

...

Nieuwsbrief

ontvang onze nieuwsbrief