Ned Air lanceert webshop

webshop2 

 Ned Air lanceert webshop

In de overzichtelijke webshop www.nedairshop.nl kan men eenvoudig Ned Air dak- en of pijpventilatoren bestellen met een bijbehorende regeling en accessoires. De meeste dakventilatoren zijn uit voorraad leverbaar, binnen 24 uur! In de webshop is meteen een aantrekkelijke jubileumactie verkrijgbaar.


 

 

Ned Air introduceert de EduComfort

EduComfortklein

Ned Air introduceert de EduComfort
Decentrale schoolventilatie-unit conform PvE Frisse Scholen 2015 Klasse B


De Ned Air EduComfort is een CO2 gestuurde HR ventilatie-unit met warmteterugwinning. Deze decentrale unit is universeel te plaatsen, zowel in als onder het plafond. Beheren op afstand is ook mogelijk met de EduConnect. De Ned Air EduComfort voldoet als eerste decentrale ventilatie-unit aan het Programma van Eisen Frisse Scholen 2015 Klasse B. Zo heeft de unit een installatiegeluid van minder dan 33 dB(A). Bovendien zorgt de energiezuinige Ned Air EduComfort voor voldoende luchtverversing om een gezonde leeromgeving te creëren.


 

Ned Air introduceert de CompactLine

 CompactLineproductpagina

Ned Air introduceert de CompactLine

De CompactLine is de nieuwste generatie zeer compacte en energiezuinige warmteterugwin-units. De serie is voorzien van een unieke Lucht Scheiding Module (LSM). Deze gepatenteerde LSM combineert twee tegenstroom platenwisselaars parallel met elkaar en is voorzien van een geïntegreerde bypass. Dit maakt de zeer compacte bouwwijze van deze WTW-units mogelijk. Vanwege het geringe formaat is de CompactLine ideaal als binnenopstelling voor plaatsing in kleine ruimtes. Door te kiezen voor de CompactLine kunt u ruimtes gebalanceerd ventileren in een bereik van 500 m3/h tot 8.500 m3/h. 


 

 

 

20% korting op filtersets

Korting op filteracties luchtbehandelingskasten

Profiteer van de kortingsactie op filtersets

De lente hangt in de lucht. Hoog tijd voor een voorjaarsschoonmaak. Vervang nu de filters van de luchtbehandelingskasten en warmteterugwin-units en bezorg uw relaties een frisse en gezonde binnenlucht! Door tijdig de filters te vervangen verlengt u tevens de levensduur van de luchtbehandelingskast of warmteterugwin-unit.

Actievoorwaarden

  • Deze actie geldt voor alle filterbestellingen geplaatst in de periode van 15 april tot en met 31 mei 2014.
  • De korting is niet van toepassing op reeds geplaatste orders.
  • De korting is niet van toepassing op transportkosten.
  • Wijzigingen in prijs en levertijd voorbehouden.
  • Ned Air behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en de actie voortijdig te beëindigen.

 


 

 

 
 

Nieuwe Algemeen directeur Ned Air

Wouter Wijma is de nieuwe directeur van Ned Air. De Raad van Bestuur van Centroec heeft de heer Wijma per 1 februari benoemd tot Algemeen Directeur

Wouter  Wijma (47) heeft Werktuigbouwkunde en Bedrijfskunde  gestudeerd en heeft uitgebreide ervaring in de luchtbehandeling, verwarming en koeling. Wouter heeft de afgelopen 20 jaar diverse (internationale) executive functies bekleed bij o.a. Imtech, Schreuder Installatie Adviseurs en Wavin.

“Ik verheug me erop de klanten van Ned Air te leren kennen en samen te werken aan een mooie toekomst, waarin Ned Air een aantrekkelijke werkgever is en Ned Air als kennisorganisatie haar relaties in Nederland helpt”, aldus Wouter.

Met de aanstelling van Wouter bestaat het Management Team uit 3 leden: Wouter Wijma, Gijsbert Verhoek (Financieel Manager) en Maarten van den Heuvel (Operations Directeur).

 


 

Ned Air Garantieplan

Keurmerk

Wij bieden u vanaf vandaag het Ned Air Garantieplan aan. Hiermee geven wij u, de installateur, de mogelijkheid om een garantie te geven aan de eindgebruiker van 10 jaar in plaats van 2 jaar aan de op de omkasting van de luchtbehandelingskast.

Download hier alle informatie over het NGP.

 


 

Kerstsluiting 2013

kerstman

In verband met de feestdagen is Ned Air, 20 december 2013 vanaf 13.00 uur tot en met 1 januari 2014 gesloten. Vanaf 2 januari staan wij u graag weer te woord.

Gedurende de bedrijfssluiting is het niet mogelijk om goederen af te leveren.
U kunt ook geen goederen afhalen. Houdt u hier ook rekening mee met uw bestellingen en offerteaanvragen.

Voor dringende vragen voor de service afdeling zijn wij op 23, 24, 27 december én 30 en 31 december bereikbaar via 038-3370833 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Wij wensen u fijne feestdagen en een goed, gezond en succesvol 2014!

 


 

bel ons

038 33 70 833

bel mij

...

Nieuwsbrief

ontvang onze nieuwsbrief