Ned Air ErP Ready

26

 
Ned Air ErP Ready

Luchtbehandelingskasten en ventilatiesystemen moeten na 1 januari 2016 voldoen aan nieuwe Europese richtlijnen voor het ecologisch ontwerp van energie-gerelateerde producten (ErP). Als voorloper in energiezuinige luchtbehandeling voldoen onze klimaatsystemen al ruimschoots aan deze nieuwe eisen.

De nieuwe wetgeving heeft als doel het aandeel duurzame energie te vergroten en heeft zowel invloed op de nieuwbouw- als de vervangingsmarkt. Systemen voor lucht toe- en afvoer moeten worden voorzien van warmteterugwinning door bijvoorbeeld een warmtewiel of een platenwisselaar. Daarnaast moeten ventilatoren regelbaar zijn. Dit kan door EC Technologie toe te passen.

De klimaatsystemen van Ned Air zijn optimaal ontwikkeld waardoor er nagenoeg geen aanpassingen gedaan hoeven te worden en er ook niets verandert aan het formaat. De meeste types voldoen zelfs al aan de richtlijnen van de ErP 2018. Download de flyer ErP verordening of neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met ons op voor meer informatie.

 


 

Ned Air lanceert webshop

webshop2 

 Ned Air lanceert webshop

In de overzichtelijke webshop www.nedairshop.nl kan men eenvoudig Ned Air dak- en of pijpventilatoren bestellen met een bijbehorende regeling en accessoires. De meeste dakventilatoren zijn uit voorraad leverbaar, binnen 24 uur! In de webshop is meteen een aantrekkelijke jubileumactie verkrijgbaar.


 

 

Project: Leisure World Ice Centre, Dronten

27 

Project: Leisure World Ice Centre, Dronten

In december heeft Ned Air één van haar grootste luchtbehandelingskasten ooit geleverd aan het Leisure World Ice Centre te Dronten. Deze op maat gemaakte luchtbehandelingskast heeft een lengte van maar liefst 15 meter. In samenwerking met de eigenaar van de ijsbaan bood Ned Air een passende oplossing om de ijsbaan op een boven landelijk niveau te brengen qua gebruiksvriendelijkheid.

Het creëren van een ideaal klimaat op de ijsbaan in Dronten was een complexe opdracht. De wens van de eindgebruiker was om een klimaat te creëren van 8 a 9 graden met een relatieve vochtigheid van 55%. Het is dus van belang om deze gegevens te monitoren. Na uitgebreid onderzoek heeft Ned Air een gedimensioneerde unit ontwikkeld die 100.000 m³/h kan doen, waarbij de eindgebruiker naar wens kan variëren in luchthoeveelheid en mengverhouding.


 

 

Ned Air introduceert de EduComfort

EduComfortklein

Ned Air introduceert de EduComfort
Decentrale schoolventilatie-unit conform PvE Frisse Scholen 2015 Klasse B


De Ned Air EduComfort is een CO2 gestuurde HR ventilatie-unit met warmteterugwinning. Deze decentrale unit is universeel te plaatsen, zowel in als onder het plafond. Beheren op afstand is ook mogelijk met de EduConnect. De Ned Air EduComfort voldoet als eerste decentrale ventilatie-unit aan het Programma van Eisen Frisse Scholen 2015 Klasse B. Zo heeft de unit een installatiegeluid van minder dan 33 dB(A). Bovendien zorgt de energiezuinige Ned Air EduComfort voor voldoende luchtverversing om een gezonde leeromgeving te creëren.


 

Ned Air introduceert de CompactLine

 CompactLineproductpagina

Ned Air introduceert de CompactLine

De CompactLine is de nieuwste generatie zeer compacte en energiezuinige warmteterugwin-units. De serie is voorzien van een unieke Lucht Scheiding Module (LSM). Deze gepatenteerde LSM combineert twee tegenstroom platenwisselaars parallel met elkaar en is voorzien van een geïntegreerde bypass. Dit maakt de zeer compacte bouwwijze van deze WTW-units mogelijk. Vanwege het geringe formaat is de CompactLine ideaal als binnenopstelling voor plaatsing in kleine ruimtes. Door te kiezen voor de CompactLine kunt u ruimtes gebalanceerd ventileren in een bereik van 500 m3/h tot 8.500 m3/h. 


 

 

 

20% korting op filtersets

Korting op filteracties luchtbehandelingskasten

Profiteer van de kortingsactie op filtersets

De lente hangt in de lucht. Hoog tijd voor een voorjaarsschoonmaak. Vervang nu de filters van de luchtbehandelingskasten en warmteterugwin-units en bezorg uw relaties een frisse en gezonde binnenlucht! Door tijdig de filters te vervangen verlengt u tevens de levensduur van de luchtbehandelingskast of warmteterugwin-unit.

Actievoorwaarden

  • Deze actie geldt voor alle filterbestellingen geplaatst in de periode van 15 april tot en met 31 mei 2014.
  • De korting is niet van toepassing op reeds geplaatste orders.
  • De korting is niet van toepassing op transportkosten.
  • Wijzigingen in prijs en levertijd voorbehouden.
  • Ned Air behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en de actie voortijdig te beëindigen.

 


 

 

 
 

Nieuwe Algemeen directeur Ned Air

Wouter Wijma is de nieuwe directeur van Ned Air. De Raad van Bestuur van Centroec heeft de heer Wijma per 1 februari benoemd tot Algemeen Directeur

Wouter  Wijma (47) heeft Werktuigbouwkunde en Bedrijfskunde  gestudeerd en heeft uitgebreide ervaring in de luchtbehandeling, verwarming en koeling. Wouter heeft de afgelopen 20 jaar diverse (internationale) executive functies bekleed bij o.a. Imtech, Schreuder Installatie Adviseurs en Wavin.

“Ik verheug me erop de klanten van Ned Air te leren kennen en samen te werken aan een mooie toekomst, waarin Ned Air een aantrekkelijke werkgever is en Ned Air als kennisorganisatie haar relaties in Nederland helpt”, aldus Wouter.

Met de aanstelling van Wouter bestaat het Management Team uit 3 leden: Wouter Wijma, Gijsbert Verhoek (Financieel Manager) en Maarten van den Heuvel (Operations Directeur).

 


 

bel ons

038 33 70 833

 
 

bel mij

...

Nieuwsbrief

ontvang onze nieuwsbrief