Industrie

Voor elk gebouw/schip een maatwerkoplossing

Voor Ned Air is geen uitdaging te groot. We ontwerpen en bouwen luchtbehandelingskasten die passen bij elke denkbare situatie, of het nu op schepen is of in industriële bedrijfsgebouwen. Maatwerk staat hierbij centraal. Met onze uitgebreide kennis op het gebied van luchttechniek, bieden wij een gegarandeerd een oplossing die aansluit op uw specifieke wensen en behoeften. Onze innovatieve ventilatieoplossingen staan garantie voor een stabiel en gezond binnenklimaat.

Stabiel binnenklimaat

Wij begrijpen het belang van een stabiel binnenklimaat in de maakindustrie en maritieme sector maar al te goed. Of het nu gaat om het koelen van machinekamers op schepen of in andere technische ruimtes, wij zorgen voor een stabiel binnenklimaat. Daarmee verbeteren we niet alleen de arbeidsomstandigheden van uw medewerkers maar verhogen we tegelijkertijd hun comfort.

Kennis

Met meer dan 30 jaar ervaring in luchtbehandeling is Ned Air dé vertrouwde naam in de ventilatiebranche. Onze areamanagers zijn expert op het gebied van luchtbehandeling en beschikken over actuele en uitgebreide kennis en denken graag met u mee. Of u nu advies nodig heeft bij het ontwerpen van een luchtbehandelingssysteem of een technische vraag heeft, wij hebben altijd een passend antwoord.

Flexibele configuratie

Wij begrijpen dat in de industrie en scheepvaartsector elk bouwproject uniek is, daarom worden onze luchtbehandelingskasten altijd op maat geconfigureerd. Op deze wijze voldoende ze altijd aan uw specifieke eisen en wensen. Onze experts zorgen voor maatwerkoplossingen die naadloos integreren in de beschikbare ruimte en zorgen voor een gezonde en optimale luchtkwaliteit.

Interesse

Vanuit ons passie voor luchttechniek werken wij voortdurend aan innovatieve oplossingen die zorgen voor een optimaal binnenklimaat. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak? Neem dan contact op met onze afdeling Verkoop.

In 4 stappen een gezond binnenklimaat in uw gebouw

Afspraak op locatie

Onze areamanager komt graag langs om de situatie terplekke te bekijken.

Advies op maat

Aan de hand van de inventarisatie brengen wij een advies op maat aan u uit.

Offerte

Neemt u ons advies over, brengen wij een vrijblijvende offerte uit.

Aan de slag

Accepteert u onze offerte, nemen wij uw gevraagde luchtbehandelingskast in productie en leveren wij deze z.s.m. aan u uit.