Utiliteit

Voor elk gebouw de juiste luchttechnische oplossing

Ontdek onze op maat gemaakte ventilatieoplossingen die zorgen voor schone en frisse lucht voor iedereen. Met onze expertise in luchttechniek creëren we een comfortabel en optimaal binnenklimaat dat voldoet aan uw specifieke wensen en behoeften.

Optimaal comfort én energie-efficiënt

Onze geavanceerde luchtbehandelingskasten zijn zorgvuldig ontworpen om in alle seizoenen een optimaal binnenklimaat te creëren. Dit betekent dat u altijd kunt genieten van een aangename en gezonde omgeving, ongeacht de weersomstandigheden buiten. Terwijl we zorgen voor een optimale luchtkwaliteit, wordt er tegelijkertijd energie-efficiënt geventileerd. Dit resulteert in aanzienlijke energiebesparingen en een vermindering van de energielasten. Bovendien draagt dit bij aan een lager energielabel voor gebouweigenaren.

Kennis

Met meer dan 30 jaar ervaring in luchtbehandeling is Ned Air dé vertrouwde naam in de ventilatiebranche. Onze deskundige medewerkers zijn expert op het gebied van luchtbehandeling en beschikken over actuele en uitgebreide kennis en denken graag met u mee. Of u nu advies nodig heeft bij het ontwerpen van een luchtbehandelingssysteem of een technische vraag heeft, wij hebben altijd een passend antwoord.

Flexibele configuratie

Wij begrijpen dat elk bouwproject uniek is, daarom worden onze luchtbehandelingskasten op maat geconfigureerd. Op deze wijze voldoende ze altijd aan uw specifieke eisen en wensen. Onze experts zorgen voor maatwerkoplossingen die naadloos integreren in het gebouw en zorgen voor een optimale luchtkwaliteit en energie-efficiëntie.

Interesse

Vanuit ons passie voor luchttechniek werken wij voortdurend aan innovatieve oplossingen die zorgen voor een optimaal binnenklimaat. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak? Neem dan contact op met onze afdeling Verkoop.

In 4 stappen een gezond binnenklimaat in uw gebouw

Afspraak op locatie

Onze areamanager komt graag langs om de situatie terplekke te bekijken.

Advies op maat

Aan de hand van de inventarisatie brengen wij een advies op maat aan u uit.

Offerte

Neemt u ons advies over, brengen wij een vrijblijvende offerte uit.

Aan de slag

Accepteert u onze offerte, nemen wij uw gevraagde luchtbehandelingskast in productie en leveren wij deze z.s.m. aan u uit.