Scholen

Het belang van goed ventileren

Onderzoek wijst uit dat het binnenklimaat op veel scholen ondermaats is. Dat is jammer, want een goede ventilatie heeft zowel een positief effect op ziekteverzuimcijfers als op de leerprestaties bij kinderen. Een raampje open zetten is gelet op de hoge energielasten niet meer afdoende. Investeer daarom nu in een energiezuinige decentrale ventilatie unit, de EduComfort.

Lager
ziekteverzuim

Betere
leerprestaties

Comfortabele
leeromgeving

Eis in PvE
Frisse Scholen

Een comfortabel binnenklimaat

Leerkrachten en kinderen verdienen een fijne en comfortabele werk- en leeromgeving. Onze ventilatie units maken een einde aan vieze geuren, hoge vochtigheidsgraad en bedompte luchtkwaliteit in de klas. Door de ventilatie unit te voorzien van een koel- en verwarmingsbatterij is de binnentemperatuur in de zomer en winter altijd comfortabel.

Een gezonde werk- en leeromgeving

Te hoge concentraties CO2, tocht en oplopende temperaturen in de klas zorgen voor een verminderde concentratie, hoofdpijn, vermoeidheid, uitval door ziekte en lagere schoolprestaties. Het is daarom belangrijk om tijdig en goed te ventileren. Onze EduComfort ventilatie units zijn CO2 gestuurd en staan garant voor een gezond binnenklimaat in uw school.

Energiezuinig en kostenbesparend

Het klimaat verandert. De energieprijzen zijn hoog. Zuinig omgaan met energie is daarom belangrijker dan ooit. Om het milieu te sparen maar ook om kosten te besparen. Onze schoolventilatie units zijn standaard uitgerust met warmteterugwinning. Hiermee ventileert u op de meest energiezuinige manier.

Marktleider in schoolventilatie

Onze technische medewerkers hebben speciaal voor scholen een unieke ventilatie unit ontwikkeld. Inmiddels hebben we duizenden units gefabriceerd en geleverd en daar zijn we maar wat trots op. Wilt u meer meer informatie of een vrijblijvende afspraak? Neem dan contact op met onze afdeling Verkoop.

In 4 stappen een gezond binnenklimaat

Afspraak op schoollocatie

Onze areamanager komt graag langs op uw school om de situatie terplekke te bekijken.

Advies op maat

Aan de hand van de inventarisatie brengen wij een advies op maat aan u uit.

Offerte

Neemt u ons advies over, brengen wij een vrijblijvende offerte uit.

Aan de slag

Accepteert u onze offerte, nemen wij uw gevraagde ventilatie units in productie en leveren wij deze z.s.m. aan u uit.