Agriculture

Innovatieve maatwerkoplossingen voor een stabiel binnenklimaat in uw kassen

Al meer dan 30 jaar zijn we pioniers op het gebied van luchtbehandeling. Onze technische experts gaan iedere dag weer tot het uiterste om innovatieve oplossingen te bedenken voor iedere luchtbehandelingsvraag. Geen uitdaging is daarbij te groot. Voor de agriculture sector ontwerpen en bouwen we luchtbehandelingskasten die specifiek passen bij de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers.

Stabiel binnenklimaat

Een stabiel en optimaal geconditioneerd binnenklimaat is in de agriculture sector cruciaal. Het klimaat in een kas bepaalt de efficiëntie en de kwaliteit van de groei van planten. Factoren zoals licht, temperatuur, vocht en CO2 zijn belangrijke elementen voor de groei van een gewas. Het zorgvuldig filteren van de binnen- en buitenlucht voorkomt de contaminatie van de gewassen en zorgt ervoor dat er geen schadelijke pollen naar buiten gaan. Onze luchtbehandelingskasten zijn hiervoor speciaal ontworpen.

Kennis

Met meer dan 30 jaar ervaring in luchtbehandeling is Ned Air dé vertrouwde naam in agriculture. Wij hebben in deze sector in het verleden meerdere grote en ambitieuze projecten met succes gerealiseerd. Onze actuele en uitgebreide kennis en opgebouwde ervaring gebruiken we graag voor uw luchtbehandelingsvraag.

Efficiënt

Met efficiënte luchtbehandelingskasten garandeert Ned Air een stabiel en optimaal binnenklimaat. De gescheiden werking van onze luchtbehandelingskasten biedt individuele controle over elke kas, waarbij we zorgen voor ideale omstandigheden. Hiermee wordt een optimale efficiëntie behaald. De centrale luchtbehandelingskasten worden o.a. uitgerust met warmteterugwinning, waarbij frisse buitenlucht aangezogen wordt en direct opgewarmd wordt door de uitgaande lucht. Tevens zorgen zij voor de gewenste overdruk in de kassen.

Interesse

Vanuit ons passie voor luchttechniek werken wij voortdurend aan innovatieve oplossingen die zorgen voor een optimaal binnenklimaat. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak? Neem dan contact op met onze afdeling Verkoop.

In 4 stappen een gezond binnenklimaat in uw kassen

Afspraak op locatie

Onze areamanager komt graag langs om de situatie terplekke te bekijken.

Advies op maat

Aan de hand van de inventarisatie brengen wij een advies op maat aan u uit.

Offerte

Neemt u ons advies over, brengen wij een vrijblijvende offerte uit.

Aan de slag

Accepteert u onze offerte, nemen wij uw gevraagde luchtbehandelingskast in productie en leveren wij deze z.s.m. aan u uit.