Appartementen

Frisse lucht in elk appartementengebouw

Ned Air anticipeert op de sterke behoefte aan energie- en stikstofreductie en het vereenvoudigen van onderhoud aan decentrale ventilatie units in appartementengebouwen. In combinatie met de Ned Air EveryLine en RotorLine hebben onze experts een innovatief ventilatieconcept ontwikkeld dat comfort biedt voor zowel installateurs als appartementsbewoners. Ontdek een nieuwe standaard waar duurzaamheid en gebruiksgemak harmonieus samenkomen.

Comfortabel en gezond binnenklimaat

De toepassing van een ventilatiesysteem in een appartementengebouw is essentieel voor een gezond binnenklimaat. Of het nu gaat om het CO2– gehalte in woon-, slaap- en badkamer of de luchthoeveelheid in een appartement, wij zorgen ervoor dat de luchtkwaliteit optimaal is en bijdraagt aan een comfortabele leefomgeving en het welzijn van bewoners.

Kennis

Met meer dan 30 jaar ervaring in luchtbehandeling is Ned Air dé vertrouwde naam in de ventilatiebranche. Onze areamanagers zijn expert op het gebied van luchtbehandeling en beschikken over actuele en uitgebreide kennis en denken graag met u mee. Of u nu advies nodig heeft bij het ontwerpen van een luchtbehandelingssysteem of een technische vraag heeft, wij hebben altijd een passend antwoord.

Compact en geruisloos

Ons nieuwe vraaggestuurde en adaptieve ventilatiesysteem is speciaal voor appartementen ontworpen, met compacte afmetingen en een geruisloze werking. Door gebruik te maken van geavanceerde technologie ervaren bewoners zuiver comfort en hoeven zij geen concessies te doen aan de beschikbare leefruimte.

Interesse

Vanuit ons passie voor luchttechniek werken wij voortdurend aan innovatieve oplossingen die zorgen voor een optimaal binnenklimaat. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak? Neem dan contact op met onze afdeling Verkoop.

In 4 stappen een comfortabel binnenklimaat in ieder appartement

Afspraak op locatie

Onze areamanager komt graag langs om de situatie te bespreken.

Advies op maat

Aan de hand van de inventarisatie brengen wij een advies op maat aan u uit.

Offerte

Neemt u ons advies over, brengen wij een vrijblijvende offerte uit.

Aan de slag

Accepteert u onze offerte, nemen wij uw gevraagde luchtbehandelingskast in productie en leveren wij deze z.s.m. aan u uit.