Wij helpen u graag

Heeft u een service- of onderhoudsvraag? Download hier onze technische informatie en documentatie. Heeft u ondersteuning nodig?
Neem dan contact met ons op via +31 38 337 0844 of vul het contactformulier in.

 

EveryLine

Downloads >

RotorLine

Downloads >

NKD Maatwerk

Downloads >

SkyFlow

Downloads >

EduComfort

Downloads >

EduComfort CM 1100 LN

Downloads >

MXF Dakventilator

Downloads >

Regeling

Downloads >

Filters

Downloads >

Samenbouw op locatie

Als u ervoor kiest om losse onderdelen van uw luchtbehandelingsunit op locatie te laten leveren, kunnen wij zowel het transport organiseren als de unit voor u ter plekke in elkaar zetten en startklaar maken. Montage vindt plaats door onze deskundige servicemonteurs. Neem hiervoor contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Inbedrijfstelling (IBS)

Vakkundig inbedrijfstellen (IBS) garandeert een optimale werking van uw luchtbehandelingskast. Onze ervaren en deskundige servicemonteurs zorgen ervoor dat het IBS snel en efficiënt wordt uitgevoerd. Het kostenoverzicht hiervoor vindt u in het informatieblad inbedrijfstellen.

Garantie

Op al onze gemaakte offertes, orderbevestigingen en leveringen zijn de algemene levering- en verkoopvoorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Zwolle onder nummer 05048229. U vindt ze hier.

Revisie

Levensduur van uw Ned Air luchtbehandelingsunit/kast verlengen? Voer op tijd revisie of renovatie uit. Daarmee behoudt u langer een effectieve werking. Door bij een renovatie onderdelen te hergebruiken, werkt u duurzamer en bespaart u geld. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Onderhoud

Kans op stroringen verkleinen en onnodige kosten voorkomen? Pleeg tijdig en periodiek onderhoud. Het zorgt namelijk voor een optimale werking van uw ventilatiesysteem. Hou er rekening mee dat tijdig onderhoud verplicht gesteld kan zijn door de overheid en/of uw verzekeraar. Ook onze algemene voorwaarden bevatten pasages over tijdig onderhoud in geval van garantie. Neem bij vragen hierover contact met ons op.

Retourneren

Product van ons ontvangen dat u wilt retourneren? Neem altijd eerst contact met ons op voordat u het product aan ons terugstuurt. Houdt u rekening met retourneringskosten.

Filters

Schone filters zorgen voor een gezond binnenklimaat. Vervang deze daarom op tijd. Wij gebruiken in al onze units filters van het premium merk Camfil. Deze hebben een lange levensduur en een gunstige prijs/ kwaliteitsverhouding. Wilt u Camfil filters bestellen, neem dan contact met ons op.

Onderdelen

Nieuw onderdeel nodig voor uw ventilatiesysteem? Wij adviseren u graag. Neem contact met ons op.

Training Luchtbehandeling

Wilt u dat uw monteurs meer kennis van luchtbehandeling krijgen of wilt u hen de gelegenheid geven om vakgenoten te ontmoeten en van elkaar te leren, meldt ze dan hier aan voor de Training Luchtbehandeling. Onze eigen ervaren instructeurs delen graag hun kennis in een interactieve ochtend of middag. De trainingen kunnen zowel incompany, op een centrale locatie bij u in de regio of bij ons in Kampen worden gegeven. Interesse? Neem dan contact met ons op.

Lunch Kennissessies

Wilt u dat uw monteurs hun kennis op peil houden maar kunt u ze moeilijk vrij roosteren voor opleiding, vraag dan naar onze speciale kennissessies bij u op locatie. Tijdens de lunch praten onze ervaren area managers uw monteurs bij over de laatste technieken op het gebied van luchtbehandeling. Interesse? Neem dan contact met ons op.