Vind jouw nieuwe baan

Wil jij ook bijdragen aan onze missie “Frisse lucht voor iedereen” en deel uitmaken van een super leuk team? Reageer dan snel. We kunnen je namelijk goed gebruiken. Met ruim 70 medewerkers bouwen we dagelijks aan een duurzame omgeving en een gezonde toekomst.

Area Manager Zuid-Nederland

Wil jij onze klanten voorzien van frisse lucht en ervoor zorgdragen dat ze altijd tevreden zijn? Hou jij ervan om veelvuldig contacten te onderhouden met je klanten en luchtbehandelingskasten te configuren confrom hun specifieke wensen? Zorg jij daarbij ook voor mooie verkoopresultaten zodat onze gezamenlijke doelen behaald worden?

}

40 uur

Kampen

Technisch commercieel medewerker Binnendienst

Kun jij de juiste vragen stellen aan installateurs zodat we altijd een antwoord kunnen geven op hun luchttechnische vragen? Vind je het leuk om vanuit de binnendienst onze areamanagers te ondersteunen? Ben jij er ook op gebrand om onze gezamenlijke verkoopdoelen te realiseren en te zorgen voor een goede klanttevredenheid?

}

40 uur

Kampen

Servicemonteur Meet- en Regeltechniek

Wil jij luchtbehandelingskasten inbedrijfstellen, storingen verhelpen en ervoor zorgen dat de kasten goed functioneren en voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen?

}

40 uur

Kampen

Geen passende functie gevonden?

Stuur een open sollicitatie of neem contact op met onze HR-adviseur.

Daarom werken voor Ned Air

Informele en persoonlijke organisatie

Bij Ned Air leggen we de verantwoordelijkheid laag in de organisatie. We geven je graag de nodige ruimte en vertrouwen. Natuurlijk hebben we kaders maar onze communicatie en omgang met elkaar is informeel en persoonlijk. Heb je een specifieke persoonlijke uitdaging, dan zoeken we samen naar een mogelijke oplossing.

Samenwerken

Wij geloven in de kracht van samenwerken. Samen maakt ons sterker. Samen brengt elke keer een stap verder en samen maakt het werk een stuk gezelliger en leuker.

Ruimte en oog voor professionele en persoonlijke groei

Wij vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt bij Ned Air en dat je er energie van krijgt. Daarom spreken we met regelmaat over wat jij nodig hebt om plezier in je werk te houden. We hebben het daarbij ook over je persoonlijke en professionele groeimogelijkheden en hoe we jou daarbij kunnen ondersteunen.