Vind jouw nieuwe baan

Wil jij ook bijdragen aan onze missie “Frisse lucht voor iedereen” en deel uitmaken van een super leuk team? Reageer dan snel. We kunnen je namelijk goed gebruiken. Met ruim 70 medewerkers bouwen we dagelijks aan een duurzame omgeving en een gezonde toekomst.

Monteur technische dienst

Kun jij (kleinere) technische problemen oplossen? Wil jij afwisselende werkzaamheden uitvoeren en vind je het fijn om samen te werken?

 

}

40 uur

Kampen

Junior technisch tekenaar

Wil jij werken in een dynamische omgeving waar o.a. (3D) tekeningen worden gemaakt t.b.v. offertetrajecten en voor ons productieproces? Kun jij werken in Solidworks en kan jij 3D tekenen?

}

40 uur

Kampen

Elektrotechnisch monteur/ Kwaliteitscontroleur

Ga jij onze luchtbehandelingskasten goed laten functioneren? Kun jij orderinformatie en technische tekeningen lezen en toepassen en elektrische bedrading aansluiten? Vind jij het uitdagend om producttesten uit te voeren en testresultaten te verwerken?

}

40 uur

Kampen

Monteur luchtbehandeling

Wil jij ervoor zorgen dat onze luchtbehandelingskasten optimaal functioneren en voldoen aan de kwaliteitseisen? Kun jij elektrische componenten aansluiten en productieorders en technische tekeningen lezen en toepassen?

}

40 uur

Kampen

Servicemonteur Meet- en Regeltechniek

Wil jij luchtbehandelingskasten inbedrijfstellen, storingen verhelpen en ervoor zorgen dat de kasten goed functioneren en voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen?

}

40 uur

Kampen

Teamleider Bedrijfsbureau

Kun jij werkvoorbereidingsprocessen standaardiseren en optimaliseren? Wil jij onze nieuwe 3D configurator implementeren? Wil jij een klein team coachen en begeleiden en wil jij samenwerken en verbinden?

}

40 uur

Kampen

Geen passende functie gevonden?

Stuur een open sollicitatie of neem contact op met onze HR-adviseur.

Daarom werken voor Ned Air

Informele en persoonlijke organisatie

Bij Ned Air leggen we de verantwoordelijkheid laag in de organisatie. We geven je graag de nodige ruimte en vertrouwen. Natuurlijk hebben we kaders maar onze communicatie en omgang met elkaar is informeel en persoonlijk. Heb je een specifieke persoonlijke uitdaging, dan zoeken we samen naar een mogelijke oplossing.

Samenwerken

Wij geloven in de kracht van samenwerken. Samen maakt ons sterker. Samen brengt elke keer een stap verder en samen maakt het werk een stuk gezelliger en leuker.

Ruimte en oog voor professionele en persoonlijke groei

Wij vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt bij Ned Air en dat je er energie van krijgt. Daarom spreken we met regelmaat over wat jij nodig hebt om plezier in je werk te houden. We hebben het daarbij ook over je persoonlijke en professionele groeimogelijkheden en hoe we jou daarbij kunnen ondersteunen.