Scheepvaart Offshore

Opdrachtgever

Breman Shipping Installation B.V.

Uitdaging

Klantspecifieke luchtbehandelingssystemen die bestand zijn tegen zowel hoge als lage temperaturen en voldoen aan de strenge ATEX eisen.

Oplossing

Levering en plaatsing van NKD Maatwerk luchtbehandelingskasten als Engine Room Coolers voor het creëren van het gewenste binnenklimaat.

Ned Air kan voor Offshore-toepassingen volledige zeewaterbestendige en klantspecifieke HVAC-systemen leveren die zowel mechanisch als elektrisch voldoen aan de strenge ATEX-eisen (essentiële veiligheids- en gezondheidseisen en eisen omtrent de explosieveiligheid vanuit het Arbobesluit en desgewenst aan de gaszone 1-, 2-, en 3-eisen.

Voor Breman Shipping Installation B.V. leverden we diverse klantspecifieke luchtbehandelingssystemen voor Offshore-projecten in de Noordzee. Deze systemen kenmerkten zich door toepassing van zeebestendige materialen (RVS 316) die in samenwerking met Breman Shipping Installation werden uitgevoerd in ATEX en gaszone 1,2, en 3. Op deze wijze zijn de luchtbehandelingskasten bestand tegen zowel hoge als lage temperaturen.