Vacature

Monteur luchtbehandeling

Hierom zoeken we een nieuwe collega

In een gezond binnenklimaat werken mensen productiever, kunnen kinderen beter geconcentreerd leren en wonen we allemaal een stuk comfortabeler. Onze ventilatiesystemen zorgen voor dit gezonde binnenklimaat. We maken als fabrikant onze producten zelf. Dat doen we met ons team van circa 70 mensen. De werking van onze producten kan alleen gegarandeerd worden als de juiste systemen ook vakkundig gemonteerd zijn . Onze monteurs Luchtbehandeling zorgen hiervoor.

 

Hier doe je het allemaal voor

Goed werkende luchtbehandelingskasten en tevreden klanten.We zijn namelijk op een missie: Frisse lucht voor iedereen. Heeft een installateur een luchtbehandelingskast voor een fabriekshal besteld? Of een warmteterugwinsysteem voor een kantoorgebouw? Dan monteer jij deze samen met je collega’s vakkundig en op tijd. Heb je even hulp nodig, dan regelen we dat, want we doen het samen.

We zijn niet zo gebrand op hiërarchie en functievereisten. Maar wil je wat richting, dan ben jij verantwoordelijk voor het:
 • Functioneren van de luchtbehandelingskast en het voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen
 • Aansluiten van eenvoudige elektrische componenten
 • Lezen en toepassen van de productieorders en technische tekeningen
Bij Ned Air werken we samen aan kwaliteit. We vinden het belangrijk dat iedereen meedenkt over en meewerkt aan het verbeteren van de dienstverlening aan onze klanten en aan het verbeteren van onze interne processen.

 

Dit zoeken wij

 • Je kunt technische tekeningen lezen en je hebt bij voorkeur ervaring met elektrische schema’s
 • Je weet hoe je een heftruck moet berijden en hebt bij voorkeur een hef- en reachtruckcertificaat en een VCA-certificering. Heb je die certificaten nog niet, dan mag je deze later behalen
 • Je werkt het grootste deel van je tijd in onze productiefaciliteit in Kampen, maar je vindt het ook leuk om af en toe naar klanten te gaan om daar enkele montagewerkzaamheden te verrichten

Qua opleiding denken wij hieraan:

 • Een relevante technische opleiding of werkervaring in een soortgelijke functie.

Dit haal jij bij Ned Air:

 • Salarisschaal D (€ 2.574 tot maximaal € 2.787)
 • Een 40-urige werkweek
 • 40 vrije dagen
 • Een afwisselende job bij een succesvol bedrijf met een informele en gezellige werksfeer waar samen de norm is en waar jij de expert kan zijn
 • Mogelijkheid om cursussen te volgen

 

Hebben we jou blij gemaakt/ overtuigd?

Mail dan snel je CV en korte motivatie aan Femke Weening, onze HR-adviseur ([email protected]). Nog vragen? App of bel haar op 06 – 263 381 19.

 

Zo gaan we verder:

 1. Binnen 3 dagen reageren we op jouw sollicitatie
 2. Het 1e gesprek. We drinken een kop koffie en maken informeel kennis met elkaar
 3. Het 2e gesprek. We gaan nu de inhoud in en kijken of de functie en Ned Air bij je past
 4.  Zijn we beiden enthousiast dan doen we je direct een goed en passend aanbod
 5. Dan is het aan jou, wij hopen je snel te verwelkomen als onze nieuwe Elektrotechnisch monteur/Kwaliteitscontroleur

Stanley Hasselbaink

Meewerkend Teamleider Productie

Bij Ned Air werk je samen met leuke collega’s in een fijne informele werksfeer en met voor mij ideale werktijden. De werkzaamheden zijn uitdagend waarbij je volop ruimte krijgt voor eigen inbreng en ideeën. Ons productieteam bestaat uit mensen die respectvol met elkaar omgaan en gedreven zijn in hun werk. Daar ben ik trots op.