WUR Plant Research, Wageningen

De Wageningse Universiteit Plant Research (WUR) faciliteert meerdere plant research kassen voor zowel de universiteit als particuliere instellingen. Deze dienen voorzien te worden van een stabiel binnenklimaat. Het klimaat in een kas bepaalt de efficiëntie en de kwaliteit van de groei van planten. Factoren zoals licht, temperatuur, vocht en CO2 zijn belangrijke elementen voor de groei van een gewas.

Bisonspoor office spaces, Maarssen

De lobby van het Bisonspoor is voorzien van een unieke ETFE luchtkussendak. Welke, waar als de zon op staat, de ruimte flink opwarmt. Voor Ned Air de uitdaging deze ruimte in de warme zomermaanden een aangenaam binnenklimaat te creëren en in de wintermaanden de ruimte van warme verse lucht te voorzien.

Luchtbehandeling Vernooy Catering

De luchtbehandelingskast van Vernooy Catering was aan vervanging toe. De bestaande luchtventilatiekast is vervangen voor een nieuwe luchtbehandelingskast die voorzien is van een tegenstroomwisselaar die de warmte van de retourlucht overbrengt naar de verse buitenlucht die naar binnen wordt gebracht.